Mrs Lotfi

Daisypath Wedding tickers

Monday, May 30, 2011

:: MyBestie & Himpunan Sejuta Belia 29 May 2011 ::



tak sangka plak dalam ramai2 org kt himpunan sejuta belia 2011 aq blh terjumpe ngn MyBestie.. memang gempaq la wehhh...

dgn slamber aq boleh jerit nama DEEN...!!!!! aq lupe plak aq kt public..tp nak wat cm mn, da aq pun cm kena karen...ape lagi...da jerit tu aq blh plak berdiri agak statik..hahaha...senggal...semue org da pandang aq..siap abg2 askar pandang..tp aq tak peduli....hahahaha..yg pasti dlm sejuta org tu aq jmp bestie aq..hahaha...PUAS...!!!

mmg happy sangat2 sampai tak terhingga la..hahaha..yg c deen pun 1,da tumbuk pipi aq baru nak tanye, "ila, ko dtg ngn sape"...takut kalau2 aq dtg ngn BF aq..hahha...

sungguh bermakna la JOM HEBOH PUTRAJAYA ni...



___________________________________

nak tau tak bestie aq sape....???




ni la bestie kesayangan aq...merangkap salah sorang dari org terpenting aq...

org yang banyak membantu d saat aq jatuh..d saat aq sedih..ni la die org yg banyak bagi aq nasihat walaupun aq tau dia sdiri banyak masalah...DUNIA...heheheh

sekarang ni bestie aq da jmp org yg sayang kt die...huhuhu..tp tak pe..yg penting die happy..dan aq happy dgn keputusan die walaupun aq tau die bkn bestie yg kamching cm dl...btw,die ttp bestie aq sampai bile2...

bestie yg selalu ade saat aq jatuh..sebab die kn merangkapp abg aq...


die la bestie kesayangan aq sampai bile2..dan die la bestie aq dunia akhirat...



2 comments:

Foster said...

lol. memang tak di nafikan. but for me i ada nampak la sorang dua budak skola i. and i found dia dekat somewhere macam model buat photo shooting. ey.. btw. create la and support article himpunan 2 juta belia 2012. i dapat 128 page view. lol..

follow this link http://berbualblog.blogspot.com/2011/06/himpunan-2-juta-belia-2012-biar-betik.html

iLah D'Ros said...

tu la..best plk rse nye..sure la thn dpn i join..hahaha...mn tau thn dpn dpt jumpe j0d0h kt sne..kn...kn...kn...hahahahahaha