Mrs Lotfi

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, June 19, 2012

Da lama tak update blog.....*tgh bersihkan sawang2 yang ada*

Rindu giler kat BLOG....huh....giler pn tak rindu cm ni....

Hitung.....bilang....kira....da 2 tahun kat SACC....dan sekarang tgh mem'bilang' masa tuk blaaaa dr SACC...

aq mesti rindu kat KRONI2 yang tinggal kat SACC nanti... ;(


Ni la kroni2 yang akan di rindui nnt..


dan yang ni palk

|
|
|
|
|
|
|
V


kroni yang sangat KRONIK...

^
|
|
|

Dorang ni, kalo hantar g umah sakit jiwa, dengan doktor2 semue sakit jiwa oleh dorg...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nilah geng2 kak kia mai KL....hahaha


opss i lupe  ngn hot mama @ mak buyut (fighaaaaa)....i'll miss u...

i'll miss u olls...

*mood -> SEDIH + happy*

P/S : Korang bila lagi nak ikut jejak langkah Wina + Puan Sri Lienda + AKU.....

KAMI2 da bahagia....KAMU, bila lg...??

sampai ketemu lagi ya wahai sahabat.....hehehe....


- TAMAT -



Wednesday, March 7, 2012

Sebelum VACATION....Bandung

Di sebabkan sudah lama tidak meng'update' blog....sebelum cuti ni rasa rajin plak nak buka blog dan meng'update' blog.....yess...akhirnya aku boleh bercuti seminggu.....apa lagi..j0m Bandung...


Cukup sekadar gambar...warga MALAYSIA pasti tahu ini di mana..yess...Kuala Lumpur International Airport (KLIA)..akan berlepas dari cni...menaiki KLM Airlines terus ke Soekarno Airport, Jakarta


Inilah dia kapal yang bakal dinaiki...semoga perjalanan selamat dan sentiasa salam lindungan-NYA...أمين


Airport yang bakal di tuju....from KL - Jakarta....


Next day gerak g Bandung


Tengok Peta cam retikan....pelancong la sangat...hahahaha

K la..ni sebelum...the latest story akan d updat on 11 March from Bandung...

* Luv Henciklebah Saya *





Thursday, January 19, 2012

melayan perut .....layan Pak Li...sek7

5 January 2012...

Ari ni lepak Pak Li...



Pak Li...terbaek laaa.........


tgk la makanan kami,...hahahahah...nasib baek abes..klu tak..mmg tergolong dgn setan2 nurjana la...



* mee goreng
* butter rice + fried chicken
* asam laksa
* roti bakar
* cendol
*chocolate ice
* limau ice


nyum..nyum..nyum.....sedap nye..nasib baek licin..

thank to b sbb slalu abes kan sy pun yg suka membazir * hampir2 tergolong d kalangan setan * 

ulasan kenapa makanan banyak:-

sbb ari sebelumnye tu masing2 merajuk dan tak nak makan...so bila da makan...ha kau...tak hingat dunia......!!!!! 



- sekian terima kasih -