Mrs Lotfi

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, February 22, 2011

~ Bahagia Ada Kawan Cam Dorg ~





Pertama sekali aq nak cakap sorry kawan2...aq curi pix korg dr FB...hehehe..jan marah aq...

aq cuma nak kongsi pada semue org betapa aq bahagaia nye aq ada kwn cam korg...

ni la antara rakan2 yang selalu menghiburkan ati yang gundah...

ni member yang muda dari aq...tp selalu berfikiran matang tuk masa depan die dan rakan2 die...

yang cam dak2 ni- fira nama nye..die ni nmpk je cm dak2..tp dak jd tunangan org..dan bakal jd bini org da...ni mmbr yg sentiasa senyum walaupun keje belambak boss kasi... die ni mmg HAPPY GO LUCKY la org kate...


ni acap...member yang tak pernah campur aduk kn peribadi dan kerja...wa tabik ngn lu acap...


sebenarnye ramai lagi member2 yang nak d senaraikn...tp terlalu ramai plk...so ni je la antara member yang sempat di senarai pendekkan...




P/S : mn2 gmbr member yang tak de jgn marah tau...korg ttp kwn aq duni akhirat...

pape pun..thanks kt korg selalu wat aq happy...

pas ni klu kite bpisah..aq mesti rindu korg...(alamak torching plak)

Time mengarang blog ni hujan tengah membasahi bumi ALLAH s.w.t...so anggap la hujan yg turun bagaikan mutiara...hahahahaha....

2 comments:

fira. said...

thanks babe! sgt terharu dan bangga tgk pics comel aku di blog mu.. huhu.. well, aku dh tagged kau utk join satu contest ni. harus cube eh!! good luck!!

http://frzminside.blogspot.com/2011/03/contest-photoshoot-percuma-bernilai.html

iLah D'Ros said...

mmg pic yg c0mel je aq nak masuk kn...akak aq pun ckp pic tu c0mel..mmg c0mel pn..hehehehe