Mrs Lotfi

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, January 11, 2011

9 Januari 2011


Akhirnye tiba juga hari ini...satu lagi perpisahan berlaku..sedih bila mengenang kan nasib yang akan berlaku di negara org (aq plk yg over)..ehehehe...(sje nak pujuk ati yang sedih)



time ni boleh la peace lagi...

Masa mula2 sampai ap0t boleh la senyum..amek gambar..tapi dalam ati..masing2 berdebar..dan masing2 menahan sebak..tak sanggup berpisah dengannye walaupun dia kaki bebel (miss biah).. OMG...



miss n mr celcom wat promoti0n...



aq pun pelik mana datang nye makhluk ni..ingatkn pilot n dayang2 nye..rupanya prom0ti0n celcom..cehh...br nak ng0rat c mr pilot...(gatai nye..ingat mr F..oppsss...salah lagi) dalam kesayuan tu terselit pula makhluk ni..so masing2 wat muka pelik la...apa da...tp cuba anda semua fikir ape yg ktorg buat bila tgk ms n mr celc0m ni...???




amek gambar dorg..??kenalan ngn dorg..???salah...cukup la 1 je gmbr dorg...ape yg kami buat...? tunggu......

my sist, tima, sist mass, nadia n nana



ini la kerja dorg...org semua seb0k amek gmbr ms n mr celc0m...tp kami n mereka tgh berP0SING2 mengabadikan kenangan..hahahha...cm da lme kenalkn...padahal tarikh ni la menyatukan kami semua..(cm tema 1 malaysia plk..)

tapi tidak mengapa..saya faham perasaan dorg ni..so sy kasi dorg bergambar bertiga..tp mak ckp..gmbr bertiga tidak el0k...erm..btl ka...sejauh mn kesahihan nya..???




sist..myre...nana

ini la mereka..bebudak C.A.H...nama pendek bagi Columbia Asia Hospital...


ini time mo p cek-in sdh bilang omputih...klu melayu ckp daftar masuk



Masing2 pose dgn menahan kesedihan..mana tidak nya..kena lagi lagu "TERLALU by ST12" memang menitis air mata...senyuman itu hanya 1 lakonan..dalam ati masing2 sedih...sabar la wahai teman2..PERPISAHAN ini hanya SEMENTARA...poyo giler...(cakap kotor lagi)...


sementara menunggu kehabisan kecek inan cik V..kami sempat berPOSING...eeeehhh salah lagi...c bdk kecik ni semoat plk amek gmbr...huhuh..bila masa dan keadaan aq pun tdk tau..





ni la bdk kecik nya tu...erm...shara...shara...

rupa nya bukan dak kecik je smpt POSING...dak besar pun amek tempat...aduh..seb0k...



ana @ ann D'ros wif shara...

tiba la detik2 yang amat mendebarkan...tapi sebelum tu amek gambar beramai2 dl k..kita chill dl...(memujuk ati yg sedih)





ni la keluarga saya..(cm dak skolah plak..hahah)





adakah anda semua tau kenapa kami dan kami pendang ke arah lain...cb jelas kn...???



klu dpt sy bg blackberry...eh slh...strawberry...jwpn nya sbb..."lu fikir la sdiri"




ni turn kawan kawan dia dan kawan2 saya dan kawan kakak saya..nak d satukan jadilah kawan K.A.M.I



ni plak turn kami...i look slim la..(mgkn sbb gmbr ni sbelah jek kot)




kini tiba la masa nya..menuju ke gate C1..d mana pintu yg memisahkan kami dan cik V...



time ni cik V pesan s0mething ngn nad..tp tak tau la ape die pesan...d cni detik yg paling sedih... saat pelukan yang erat d lepaskan perlahan2..d mana nak rase kasih sayang sorg kakak klu bkn dari pelukan yang menjaga adik2 nye..(airmata da bertakung kt kolam mata)



di belakang ada kak mass yang tengah lap ingus sbb nangis..huhuhuh...tidak dapat di gambar kan betapa sedihnya aq d ketika ini..apa yang ingin d ucap bagai kan terkunci...aq tidak mampu meluahkan ape yang aq rasa...hanya mampu mengangguk kan kepala...time ni cik V pesan



"JAGA MAK..DENGAR CAKAP MAK AYAH..BALIK KERJA AWL..INGAT JANGAN WAT MAK SUSAH ATI...ALONG DA JAUH..TAK DE SAPA NAK JAGA KORG..PANDAI2 JAGA DIRI..ALONG SAYANG KORG"



maunya airmata tak mengalir..sedih sampai tak berdaya nak kuar kn kata2 yg telah d susun 3 ari 3 malam...selepas pelukan di lepas...terasa diri ini nyesal tak nak ikt ckp kakak dl..da nak bjauhan br rasa..(biasa kehidupan)





walaupun c adik lagi tinggin dari c kakak..tp tu bkn masalah nya...masalah nye sekarang ialah kesedihan..tergambar kesedihan di raut wajah kedua2 kakak kesayangan ku...sedih saat pelukan d lepaskan..









walaupun muka kakak polis tu agak t0ye..tp tiada masa mo ketawa...sedih masih ada ni...

ini adalah kemuncak segalanya..akhir nye pergi la die mencari rezeki d negara org..walaupun berat aty dan sedih menyelubungi diri masing2..tp kami rela melepaskan demi masa depan nya dann keluarga kami..hehehehe...ni kiss terakhir for her beloved sebelum berangkat ke tanah arab...tp tidak mengapa...sbb.....

"WAITING FOR ALL UR BELOVED TO ARABIAN..."AMIN...
LOVE N MISS U ALWAYS SIST..
JAGA DIRI...TAKE CARE UR SELF...apa lagi..
JANGAN MEMILIH MAKANAN..JAGA KESIHATAN K..
LOVE N MISS U AGAIN...from all ur beloved family n frens...






2 comments:

myra anne said...

hee..sedih... tp xpela. kte doakan dia blk cepat k? =_

iLah D'Ros said...

ok..jangan sedih2 tau..